Termeni și condiții

Termeni și condiții

Aceste termene și condiții de utilizare sunt aplicabile site-ului www.anveluxauto.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termene și condiții. Orice persoana fizică sau juridică care accesează acest site (denumită în continuare Utilizator) confirmă că a citit și acceptat aceste termene și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenele și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. www.anveluxauto.ro este un site administrat de SC ANVELUX HB SRL, persoană juridică română, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO43307328; Registrul Comerțului: J40/15066/2020. SC ANVELUX HB SRL își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adaugă și/sau retrage în parte sau în întregime Termenele și condițiile.

DREPTURI DE AUTOR

Tot conținutul site-ului www.anveluxauto.ro este proiectat de SC ANVELUX HB SRL, aceasta incluzând texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe și alte date. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Pentru raportări legate de încălcarea drepturilor de autor sesizate pe site vă rugăm să folosiți următoarea adresa de e-mail: office@anveluxauto.ro.

LICENȚĂ DE ACCES PE SITE

SC ANVELUX HB SRL îți oferă o licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ul www.anveluxauto.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care SC ANVELUX HB SRL își declară acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.anveluxauto.ro și nicio parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al SC ANVELUX HB SRL.

SC ANVELUX HB SRL poate interzice în orice moment accesul pe site al oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.anveluxauto.ro folosește descrieri sugestive pentru produsele sale. www.anveluxauto.ro nu garantează acuratețea în totalitate a informațiilor și nu poate fi tras la răspundere dacă descrierea nu este completă, exactă etc. Pozele au caracter de prezentare.

PREȚURILE

Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu finalizarea comenzii. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma prețul real. În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunță la achiziționarea produsului cu noul preț, SC ANVELUX HB SRL are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind în totalitate suma plătită în avans atunci când este cazul.

SC ANVELUX HB SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile din site în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

Prețurile sunt actualizate zilnic, în funcție de cursul BNR.

LIVRĂRILE

Pentru informații legate despre livrarea comenzilor vă rugăm să accesați acest link.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. SC ANVELUX HB SRL nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

GARANȚII

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect împreună cu accesoriile aferente, factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului / expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Toate produsele beneficiază, prin lege, de garanția de conformitate care reprezintă perioada legală de 2 ani în care consumatorului i se aduce produsul la conformitate în mod gratuit. Conformitatea se referă la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferentă făcută de vânzător/producător.

Garanții produse anveluxauto.ro:

  • Anvelope: 3 ani
  • Jante: 2 ani
  • Accesorii auto: 2 ani

CONDIȚII DE RETURNARE

Conform ordonanței nr. 34 din 2014 consumatorul are dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizica a produsului.

Produsele cumpărate de la sediul nostru, conform legii nr. 51 din 21 Ianuarie 2003, nu se consideră comerț la distanță și prin urmare nu pot fi returnate.

Produsele comandate online și ridicate de la sediu fizic pot fi returnate întrucât a fost încheiat un contract la distanță.

Termenii de returnare

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere trebuie să ne informezi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail înainte de expirarea perioadei de retragere. În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Produsele pot fi returnate numai dacă se află în starea lor originală, nu prezintă deteriorări cauzate de utilizarea lor și dacă sunt însoțite de documentele primite conform legii 249/2015.

Taxele pentru transportul produselor returnate sunt suportate de cumpărător, atât în cazul returului definitiv, cât și în cazul schimbului de produse.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.anveluxauto.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin cu persoana care s-a ocupat de comanda dvs., puteți lua legătura cu noi pentru o conciliere internă gratuită la adresa de e-mail office@anveluxauto.ro.

Orice conflict apărut intre www.anveluxauto.ro și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus vă fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenele de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Informații importante despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014).

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

– de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail sau puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea acestuia nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., mai puțin costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care am primit înapoi produsele. Vom efectua această rambursare transferând suma respectivă într-un cont personal al dvs. pe care-l veți pune la dispoziția noastră prin e-mail, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.