Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Costurile de livrare se calculează automat în partea de final a formularului de comanda, după completarea datelor necesare pentru livrare. Livrarea se face oriunde pe teritoriul României.

În formularul de comandă poți opta pentru următoarele modalități de livrare:

  • Livrare prin curier rapid

Costurile de livrare sunt detaliate în tabelele de mai jos

ANVELOPE și JANTE

Cantitate:Cel putin 4 bucatiMai putin de 4 bucati
Livrare in aria de acoperire curierX lei / bucX lei / buc
Livrare in afara ariei de acoperire curierX lei / buc + x lei km suplimentariX lei / buc + x lei km suplimentari
Ridicare personala sediugratuitgratuit
  • Ridicare personală din service-ul ANVELUX din București (gratuita indiferent de valoarea comenzii și tipul de produs comandat
  • Ridicare personală din cel mai apropiat sediu Fan Courier

Timp de livrare

Timpul nostru mediu de livrare este de 24 ore de la primirea comenzilor.

Termenele de livrare pentru comenzile plasate online sau telefonic pentru produsele aflate pe stoc, în afară de zilele declarate sărbători legale, sunt următoarele:

Produsele comandate luni în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul aceleiași zile, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de marți.

Produsele comandate luni în intervalul orar 16.00-18.00 sau marți în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de marți, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de miercuri.

Produsele comandate marți în intervalul orar 16.00-18.00 sau miercuri în intervalul orar 09.00- 16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de miercuri, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de joi.

Produsele comandate miercuri în intervalul orar 16.00-18.00 sau joi în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de joi, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de vineri.

Produsele comandate joi în intervalul orar 16.00-18.00 sau vineri în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de vineri, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de sâmbătă.

Produsele comandate vineri în intervalul orar 16.00-17.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de luni, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de marți.

Produsele comandate sâmbăta sau duminică, precum și cele comandate în zilele declarate sărbători legale, vor fi procesate și predate curierului până la sfârșitul primei zile lucrătoare, astfel încât să ajungă la tine în cursul celei de-a doua zi lucrătoare.

Întrebări utile referitoare la livrarea comenzilor tale

Cum pot vedea AWB-ul comenzii? Care este stadiul comenzii plasate online?

După ce comanda a fost confirmată și procesată, vei primi numărul de AWB pe e-mail și telefon. Poti verifica statusul livrării comenzii tale pe site-ul curierului.

Am întâmpinat o problema legată de livrarea produselor prin curier. Ce fac în continuare?

Te rugăm să ne contactezi telefonic la 0753333888

Cum modific numele sau alte detalii furnizate pentru factura comenzii?

Poți solicita schimbarea datelor de pe factură în momentul în care departamentul de vânzări te va contacta pentru confirmarea comenzii sau ne poți scrie noile date pe adresa de e-mail office@anveluxauto.ro.

Cum pot modifica sau anula o comandă?

În cazul în care te-ai răzgândit sau dorești să schimbi/adaugi un produs te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa: office@anveluxauto.ro sau la numărul de telefon 0753333888 (L-S: 08:00 – 18:00, D: 08:00 – 16:00).